A japánok első számú kedvence, Ryo Ishikawa úgy döntött, hogy egy speciális, időleges PGA Tour tagsággal fog élni, melynek értelmében a játékos a 2012-es idény hátralévő részében annyi szponzori mentességgel élhet, amennyivel csak akar.

 
A szponzori mentesség tulajdonképpen annyit tesz, hogy bizonyos versenyek főtámogató engedélyezhetik pár kiválasztott játékosnak, hogy elinduljanak a tornájukon. A még mindig csak 20 éves Ishikawa éppen két héttel ezelőtt a Puerto Rico Openen a második helyen ért célba, ráadásul idei hat tornájából már nem kevesebb, mint 582.471 $-t termelt magának, mely összeg bőven elegendő ahhoz, hogy Ishikawa speciális időleges tagságot kapjon. Azok a játékosok, akik nem rendelkeznek PGA Tour tagsággal, maximum 12 tornán játszhatnak – értelemszerűen a PGA Tour keretein belül. Ishikawa számára a következő állomás minden bizonnyal az, hogy legalább annyi pénzt keressen, mint a pénzes lista 124. helyezettje – ez jelenti ugyanis a határvonalat, az ennél jobb pozícióban végző golfozók ugyanis teljes tagságot kapnak. Ishikawa ezen a héten az Arnold Palmer Invitational tornán is ütőt ragad a Bay Hillen, ráadásul a közelgő Masters szervezői már jó előre biztosították a Masters japán fiú indulását a zöld zakóért folytatott versenyen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr984334164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása