Egy remek forduló. Egy szép lendítés. Egy mindent eldöntő birdie putt. Mindössze ennyire volt szüksége Luke Donaldnak a Transitions Championship megnyeréséhez. Ezzel vissza is foglalta golfvilág trónját.

 
Pedig Luke Donaldról már kezdett megfeledkezni a golfvilág, hiszen az utóbbi két hétben Rory McIlroy élvezhette ki a világelsőség előnyeit – na nem sokáig. Innisbrookban vasárnap Donald 5-tel par alatti 66-tal zárt, így megnyerte a négyes rájátszást az első ráadás lyuknál a Transitions Championshipen. Donald Jim Furykot, Robert Garrigust, valamint Bae Sang-Moont utasította maga mögé a playoffban. Luke Donaldnak ez volt az elmúlt 31 versenyéből az ötödik elsősége világszerte. Az angol golfozó, legutóbbi sikerével visszafoglalta a golfvilág trónját és a Mastersig már egészen biztos, hogy ott is fog maradni. Az Augusta Nationalen ráadásul Donald, élete első major tornagyőzelméért szállhat harcba, többek között Rory McIlroy-jal, aki internetes mikroblogján gratulált Donaldnak a torna után.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr514329408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása