Bill Simmons, a Grantland.com - sporttal foglalkozó - weboldal megalkotója a minap az Egyesült Államok elnökével, Barack Obamával folytatott mindenre kiterjedő beszélgetést. Az eszmecsere közben természetesen előkerült Obama golf iránti rajongása is.

 
A beszélgetésből kiderült, hogy Obama minden részletre kiterjedően nyomon követi saját golfkarrierjének alakulását, minden ütést számon tart, így egy golfmagazin stábjában is oszlopos tag lehetne. Íme a beszélgetés „golf része”:
 
Bill Simmons: Mi a helyzet akkor, amikor golfozik? Talán elnökként több négylábas puttot adnak meg Önnek, mint előtte…
 
Obama: Nem élek vissza a helyzettel.
 
Bill Simmons: Hogyhogy nem?
 
Obama: Nagyon büszke vagyok arra, hogy golf közben soha nem csalok. Bárki, aki valaha játszott már velem, tudja, hogy számolom az ütéseimet. És tényleg számon tartom őket. Nincs szükségem ilyen párlábas „gimme” puttokra. (A gimme putt egy amerikai szleng, azokra a gurításokra – általában match play szituációban – mely annyira közel kerül a lyukhoz, hogy eldőlt vele a meccs és nincs szükség az értékesítésére, akár fel is lehet venni a labdát.)
 
Bill Simmons: Tehát akkor meg kell játszania ezeket a szituációkat is, mivel az emberek elmesélik majd, hogy „Barack Obamával golfoztam…”
 
Obama: „…és csalt!”

Bill Simmons: Igen, láttam, ahogyan a magas fűből kirúgja magának a labdát, vagy ilyesmi. (Nevet)
 
Obama: Igen, pontosan.
 
A beszélgetés "golfos" része a videóban 3:08-tól kezdődik.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr344297061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása