Rory McIlroy Floridából egyenesen New Yorkba utazott. Miután megnyerte a Honda Classic tornát, úgy döntött, hogy meglátogatja barátnőjét, a teniszező Caroline Wozniackit, aki bemutató mérkőzést játszott orosz ellenfelével. És ha már ott járt…

 
Többek között a New York Knicks kosárcsapatának is otthonául szolgáló Madison Square Gardenben rendezték meg azt a barátságos teniszmeccset, melyen Caroline Wozniacki, az orosz Maria Sharapova legnagyobb meglepetésére, a közönség segítségét kérte a mérkőzés hajrájában. Természetesen nem akárki lépett pályára – a hazai közönség legnagyobb örömére barátját, a golf újdonsült világelsőjét hívta magához a dán teniszezőnő, majd barátnője kedvéért a 22 éves McIlroy egy időre még a golfütőt is nagyobb méretűre cserélte.
 
 
Az ifjú No.1 egyáltalán nem tűnt megilletődöttnek, azonnal munkához is látott és még egy ajándék pontot is szerzett a jelenleg szintén világelső Sharapovától. Wozniacki sajnálatára a segítség azonban talán túl későn érkezett, a dán ugyanis végül 6-3, 6-4-re alulmaradt ellenfelével szemben. McIlroy barátnője amúgy nem kevesebb, mint 67 hétig volt a tenisz elsőszámú kiemeltje, ám jelenleg csak a 4. a rangsorban. McIlroy-t természetesen megkérdezték, hogy meglepte-e saját teljesítménye a teniszpályán, mire az észak-ír golfozó csak ennyit mondott: „Néhányszor már Caroline ellen is nyertem.”
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr674297001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása