Tiger Woods ügynöke kedden felszólalt Hank Haney könyve ellen, mondván az irománnyal kapcsolatos előzetes felvezetések egészen nevetségesek voltak. Teljesen egyértelmű, hogy az egykori ütésedzőt csak az eladási mutatók érdeklik.

 
Haney, „The Big Miss” című könyve a Tiger Woods-szal eltöltött 6 év eseményeit dolgozza fel. A boltokba pontosan egy héttel a Masters előtt, március 27-én kerül majd, ezzel még nagyobb érdeklődést keltve az év legfontosabb golfeseménye előtt. Most Woods ügynöke, Mark Steinberg kemény kritikát fogalmazott meg a könyvvel kapcsolatban – véleménye szerint Haney mindenről ír a könyvében, csak a golfról nem. „Haney meglehetősen felületesen ír Tigerről, ráadásul több dolgot kiforgat és más színben tüntet fel.” Az egykori ütésedző példának okáért említést tesz arról az időszakról, amikor Woods 2004-ben egy speciális kiképzésen vett részt Fort Braggben. „Tiger két tandem ejtőernyős ugráson- és több pusztakezes harcban vett részt. 4 mérföldeket futott katonai bakancsban és szélcsatornában gyakorlatozott.” – Írja Haney. „Tiger imádta a dolgot, de a fizioterapeutája, Keith Kleven szinte megőrült a hírek hallatán, hiszen biztos volt benne, hogy a feladatokkal Woods tovább rontja térdének állapotát.” A könyv minden bizonnyal bombaként robban majd, addig is Tiger Woods hamarosan Dél-Floridában ragad ütőt, először a Honda Classicen, majd a dorali Cadillac Championshipen lép pályára.    

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr444281378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása