Phil Mickelson és Tiger Woods utolsó köre, 15 éve a legnézettebb Pebble Beach-i záró fordulónak bizonyult a CBS Sports adóján.

 
A csatorna képviselői hétfőn elmondták, hogy a Pebble Beach National Pro-Am végső összecsapása 96 %-kal nagyobb nézettséget produkált a tavalyi esztendőéhez képest. Ilyen nagy érdeklődést utoljára 1997-ben tapasztaltak a televíziónál, amikor is az észak-karolinai születésű Mark O’Meara legyőzte Tiger Woods-ot és David Duvalt. Phil „Lefty” Mickelson és Tiger Woods idén az utolsó előtti körben estek egymásnak, ahol a balkezes klasszis 64-et ütött, így kétpontos győzelmet aratott Woods fölött, aki végül 11 ütéssel visszaesett a győztes eredménytől, így 75 pontjával csak holtversenyben a 15. helyen zárta a tornát.
 
Tiger Woods és Phil Mickelson
 
Az 1937-ben alapított Pebble Beach-i golfverseny amúgy a PGA Tour egyik hivatalos állomása, melyet minden év februárjában rendeznek meg a kaliforniai tengerparton. A torna arról híres, hogy a páros versenyeket nagy előszeretettel látogatják a golftudásukról rendre tanúbizonyságot tevő sztárok, úgy is, mint Bill Murray, Kevin Costner, vagy éppen az NFL-sztár Tom Brady.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr824115819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása