Bár a hét főattrakciója minden bizonnyal Tiger Woods lesz az AT&T Pebble Beach National Pro-Am golfversenyen, a torna szíve továbbra is Bill Murray marad.

Murray 1992. óta állandó szereplője a Pro-Am versenyeknek, ám idén egy kicsit más lesz a helyzet, hiszen a 61 esztendős színész címvédőként lép pályára. 2011-ben ugyanis D.A. Points-cal párban két ponttal maguk mögé utasították a Steve Bowditch-Marc Miller duót. „Mindenki arról faggat, hogy milyen érzés bajnokként eljönni erre a versenyre.” – Nyilatkozta Murray hétfő koraeste. „Most nem arról szól a dolog, hogy jól érzem-e magam, jól vannak-e a gyerekek. Most csak az számít, hogy megvédem-e a címemet.”

Aki azonban azt gondolná, hogy Bill Murray a nagy nyomás miatt felkészültebb, mint valaha, az gondolja át még egyszer a dolgot. A színész ugyanis a héten nagy valószínűséggel többször lendít majd, mint az egész évben együttvéve. A pályát azonban talán mindenkinél jobban ismeri: „Azt hiszem, az elmúlt 20 év során többször játszottam ezen a gyepen, mint bárki más.” Murray szokásához híven nem járkál előre felírt viccekkel a zsebében, s golfjátékát is a természetességre alapozza, hiszen ahogyan ő mondja, a humor is olyan, mint a golf. Akkor a legkönnyebb, ha nem erőltetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr634078487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása