A Humana Challenge vasárnapi zárónapján, már az időjárási- és fényviszonyok is a játékosok ellen voltak. Ennek ellenére kiváló játékkal Mark Wilson megnyerte a tornát, így természetesen bekerült a PGA Shots of the week rovatában, ahol Bill Clinton volt amerikai elnök is helyet kapott.

 
Wilson ezzel karrierje ötödik tornagyőzelmét gyűjtötte be, miután egy kegyetlen végjátékban maga mögött tudta tartani Robert Garrigust, John Mallingert, valamint Johnson Wagnert is. A győztes amúgy napkelte előtt kezdte vasárnap a golfozást, s napnyugta után akasztotta szögre golfütőjét. Ebben az időszakban lejátszotta az elhalasztott harmadik fordulóját, foglalkozott kicsit gyermekeivel, majd a sötéttel és a csípős időjárással dacolva a negyedik körét is az élen zárta. Végül 3-mal par alatt, 69 ütéssel teljesítette a záró etapot, összesítésben 24-gyel hozta a tornát par alá. Ami a győzelmét illeti, Wilson egészen pontosan 1.008.000 $-t vághatott zsebre a verseny 5,6 millió dolláros büdzséjéből. Érdekes látvány volt a hűvös időben a sok pulóveres, melegítős játékos között az egy szál pólóban lendítő wisconsini játékos.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr313744407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása