Hatan is vezettek a zárónapon a Sony Openen, ám csak Johnson Wagner élt a lehetőséggel és nyerte meg az év első komolyabb tornáját, természetesen bekerült a PGA Shots of the week rovatában.

 
Wagner végül 3-mal par alatti 67 ütéssel fejezte be a vasárnapi távot. A Sony Open skalpja volt amúgy Wagner harmadik győzelme a PGA Touron, ráadásul a hétvégi siker egyenesen a Mastersre repítette a 31 esztendős amerikai golfozót. Ami az összesített eredményét illeti, 13-mal par alatti 267 pontot ért el, s 990.000$-t rakhatott zsebre. Érdekesség, hogy az utolsó körben hat játékos is élre állhatott, ám egyedül Wagner tudott élni is a kínálkozó lehetőséggel. A második helyen holtverseny született, Harrison Frazar, Charles Howell III, Sean O’Hair, valamint Carl Pettersson osztozkodtak az ezüstön.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr603556926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása