Steve Stricker remekül gurított 7,5 méterről a 18. zászlónál, ezzel immáron zsinórban harmadszorra vehette át a John Deere Classic trófeáját. Az előkészítő ütésre sokáig fogunk emlékezni, Steve ezzel az ütéssel bekerült a PGA Tour Shot of 2011 rovatába.

 
„Ez körülbelül 10-ből ha egyszer összejön, vagy maximum kétszer, de most a legjobbkor sikerült.” – Mondta Stricker a meglehetősen furcsa, ám annál fontosabb ütéséről. A labda éppen a bunker falán ült a homokban, ráadásul olyan szögben, ahonnan kifejezetten nehéz úgy elütni, mint ahogyan azt az amerikai játékos végül tette. Ráadásul a rájátszás kiharcolásához onnan még simán guríthatott volna kétszer a parért, ám Stricker mihamarabb a zsebében akarta tudni a győztesnek járó kupát…
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr853467301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása