Emlékezhetünk, még szeptemberben egy bizonyos Bill Haas megnyerte az év egyik főnyereményét. A Tour Championship-sikerével kiérdemelte a 10 millió dolláros FedEx Cup bónuszt. De hová tűnt azóta Haas és a pénz?

 
Egy fiatal, frissen házasodott játékos vajon mit kezd nagy hirtelenjében ezzel a már-már megszámlálhatatlanul sok amerikai dollárral? Igazság szerint nem túl sok mindent – Jill Painter, az L.A. Daily News riportere rákérdezett a lényegre. Haas, aki jelenleg a 22. a világranglistán, júniusban nősült meg, ám a Costa Rica-i nászútra csak a következő hónapban kerül majd sor. Azóta a golfozó és felesége eldöntötték, hogy vásárolnak egy szép új házat maguknak, ám a szeptemberi nyereményből másra egyelőre nem költenének.
 
 
„Már szépen elterveztünk mindent (a házzal kapcsolatban).” – Mondta Bill Haas az újságírónak. „Ezt persze a győzelmemtől függetlenül megtettük volna. Azóta nem nagyon változtattunk a terveinken, különösebben extravagáns dolgokra nincs szükségünk. Reményeim szerint a pénz egy részéből egy szép házat húzunk majd fel, ami előkészíti kicsit a jövőt is, hiszen gyerekekre is gondolunk. Megpróbáljuk okosan beosztani az összeget, még egyelőre semmi szórakoztató dologra nem költöttem.”

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr893432326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása