Ahogyan az ismeretes, Stevie Williams a Bridgeston Invitational után hosszan nyilatkozott Adam Scott győzelméről. Tiger Woods egykori caddie-je akkor azt találta mondani, hogy az volt élete legnagyobb golfsikere. Most éppen erről az interjúról faggatták Sanghajban, amikor Williamsnél elszakadt a cérna…

 
„Az volt a célom, hogy Tiger végre feldughassa a fekete seggébe.” – Utalt a minap finoman szólva is ellentmondásosan a győzelemre Williams. A beszélgetés a caddie-k díjátadó ünnepségén történt, amikor Scott, bridgestone-i sikere utáni nyilatkozatáról kérdezték. Az említett torna amúgy éppen két héttel azután került megrendezésre, hogy Woods kirúgta maga mellől Williamst. A caddie persze gyorsan igyekezett bocsánatot kérni, hiszen Amerikában különösen ügyelnek a rasszista megjegyzések elkerülésére, s ez – akármennyire is a mindennapokban kifejezésként használatos szófordulat – bizony ilyen körökben annak minősül.
 
 
A HSBC Champions torna utolsó játéknapján kérdésessé is vált, hogy Williams marad-e Scott segítője, ám a játékos megnyugtatta az újságírókat: „Egészen biztosan (ő marad).” Williams kommentje állítólag egy privát társalgás közben hangzott el, ám tűzvészként terjedt a hír, s nem csoda, hogy hamar eljutott a riporterek hadához is. Scott amúgy 73 ütéssel zárt vasárnap, így holtversenyben csak a 11. helyen végzett. Most azonban meglehetősen pikáns kaland veheti kezdetét, hiszen Williams és Scott is Ausztráliába utaznak, ahol Tiger Woods várja majd őket, ráadásul Jason Day-el kiegészülve egy hármasban is kezdik meg a versenyt. Az nem kifejezés, hogy mindenki epekedve várja a kedd reggeli sajtótájékoztatót. (Ma reggel amúgy Williams a honlapján kért elnézést Tiger Woods-tól, s biztosította rajongóit, hogy semmiféle rasszista szándék nem állt a mondandója mögött.)

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr683360810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása