Fowler jelenleg a golfsport egyik legcsillogóbb ifjú tehetsége. 2010-ben ő lett az év újonca, 2011-ben pedig a Kolon Korea Openen élete első tornagyőzelmét is elkönyvelhette. Most újabb cím került a portfólióba – borítómodell.

 
A három hetes Twitter-kampány után a rajongók 52 százaléka Rickie Fowlert választotta Bubba Watson ellenében (48%), a Tiger Woods PGA Tour 13 Match Play játék borítójára. A szavazás értelmében Fowler együtt szerepelhet a játéksorozat következő kiadásának dobozán Tiger Woods-szal. Az ifjú titán ettől függetlenül nehezen tudja magát elképzelni ebben a szerepkörben. „Azt hiszem, mindenképpen meg kell majd néznem a végleges verziót a borítón, még mielőtt elkezdik a sorozatgyártást.” – Nyilatkozta Fowler. „Megmondom őszintén, hogy egy álom válik ezzel valóra – mindig is egy videojáték borítóján akartam szerepelni. Ez olyasvalami, amit eddig elképzelni sem tudtam.” Amikor az EA Sports összefogott Tiger Woods-szal, hogy létrehozzák első közös projektjüket – A PGA Tour 99-et - , Rickie Folwer mindössze kilenc esztendős volt, s nem mellesleg egyike azon többmillió rajongónak, aki egész nap a PlayStation előtt ült, s kedvenc játékosával próbálta bevenni kedvenc pályáit. A jelenleg csak 22 éves sztár azonban nem az egyetlen fiatal golfozó, aki a borítón feszíthet, hiszen Rory McIlroy is feltűnik majd a nemzetközi kiadáson. McIlroy Luke Donaldot múlta felül, így tovább éleződik a Fowler/McIlroy rivalizálás. A kérdés azonban az, hogy vajon melyik golfozó fogja Tiger Woods-t véglegesen leváltani a borítón.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr703331613

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rickie Fowler virít majd a legújabb EA Sports-golfjátékon 2011.10.26. 16:19:25

  A három hetes Twitter-kampány után a rajongók 52 százaléka Rickie Fowlert választotta Bubba Watson ellenében (48%), a Tiger Woods PGA Tour 13 Match Play játék borítójára. A szavazás értelmében Fowler egy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása