Közeleg a Presidents Cup, így a Nemzetközi Csapat kapitánya hangot adott véleményének. Fred Couples is üzent.

 
Norman, aki a napokban adott interjút a floridai Fort Myers News-Pressnek, elmondta: megítélése szerint Tiger Woods soha többet nem fog majort nyerni, így Fred Couples kapitány számára Keegan Bradley sokkal logikusabb döntés lenne az amerikai csapatba. Norman ugye a Nemzetközi Csapat kapitánya a Presidents Cupon, melyet idén november 17-20-ig tartanak a Royal Melbourne-ben. „Én tisztában vagyok a Tiger Woods-márkanév lehengerlő erejével, és azzal is, hogy mennyit tett karrierje során a golfért. De én az alapján választom ki a játékosokat, hogy ki áll készen, illetve ki teljesített az utóbbi időben a legmagasabb szinten.”
 
 
Couples, emlékezhetünk, egy hónappal ezelőtt hirdette ki keretét, s el is mondta Tiger kapcsán, hogy ő a világ valaha volt legnagyobb játékosa, ezért nem fogja kihagyni a Presidents Cupról. Woods azonban tény, hogy két éve semmilyen tornán nem tudott nyerni, s a minap kiesett az első 50-ből is. Ilyen utoljára 1996-ban történt vele, akkor 20 éves újoncként érte a „tragédia”. Couples Bradley kapcsán elmondta, hogy amennyiben Steve Stricker nyakbántalmai kiújulnak, akkor őt fogja behívni a csapatba. Couples a héten nyert amúgy a Champions Touron San Antonióban, s vasárnapi nyilatkozatában kiállt a kapitányi döntései mellett. „Nincs semmi problémám Greggel. Azt mond, amit csak akar, de különösebben nem foglalkoztat. Robert Allenby, Aaron Baddeley, a két ausztrál is ott van példának okáért a Nemzetközi Csapatban és ők tényleg remek választások. De gondoljunk csak bele, én is ülhetnék itt és mondogathatnám, hogy Allenby 10 éve nem nyert tornát.”
 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr583309092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása