Tiger Woods közel tizenöt esztendeje nem szorult ki a világranglista top 50-jéből. Most mégis csoda történt – ám egészen máshol, Floridában, a Medalist Golf Clubban.

 
Az egykori világelső, aki két éve nem tudott győzedelmeskedni, most kiszorult a tágabb értelemben vett elitből is, mivel Louis Oosthuizen a Dunhill Links Championshipen hármas holtversenyben az ötödik helyen ért célba. Ezzel a jelenlegi állással megszakadt egy 778 hete tartó sorozat a top50-ben – legutóbb az amerikai világsztár 1996. október 13-án szakadt le jelentős mértékben a ranglistán, akkor a 61. helyet foglalta el. Woods, aki a PGA Championshipen való leszerepelés óta nem játszott, a héten újra ütőt ragad, s megújult erővel lép a greenre a kaliforniai CordeVallee-ban megrendezésre kerülő Frys.com Openen.
 
 
Hogy mennyire kell komolyan venni az újabb fellépést? Ötven golfozót semmiképp ne kezdjünk el felsorolni, míg végül el nem jutunk „kedvencünkhöz”. Inkább pillantsunk rá arra az eredményre, melyet Woods a hétvégi torna előtti gyakorlása során ért el a Medalist Golf Clubban. Azon, az amúgy rendkívül nehéz terepen, melyen az átlag ütésszám 74.5, Woods egy könnyed 62-vel nyitott, mely pályarekordnak számít. 10 birdie-jéből hetet a hátsó kilences szakaszon ért el, ahol szemet gyönyörködtető 29 pontot gyűjtött.
Azt jelenleg senki nem tudja megmondani, hogy Tiger Woods karrierje hogyan folytatódik. A világsztár hétvégi eredménye bizakodásra ad okot.
Azonban ha folytatódik a lejtmenet, akkor hamarosan arról fog írni a sajtó, hogy Woods kiesett a top100-ból. És az már lehet, hogy nem is lejtmenet lesz, hanem egy korszak vége…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr143277461

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tiger Woods pályarekorddal ünnepelte kiesését a top 50-ből 2011.10.04. 13:17:37

Az egykori világelső, aki két éve nem tudott győzedelmeskedni, most kiszorult a tágabb értelemben vett elitből is, mivel Louis Oosthuizen a Dunhill Links Championshipen hármas holtversenyben az ötödik helyen ért célba. Ezzel a jelenlegi ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.10.05. 09:06:16

Tiger Woods azóta van a leejtőn, mióta a TV-ben kért bocsánatot a feleségétől.

ezekallatok 2011.10.05. 12:10:55

@organikusviselet: Igen ez igaz, a kérdés csak az, hogy hol a lejtő alja? és hogy megáll-e ott Woods?

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2011.10.06. 09:51:04

Meglássuk, hogy a ismét vissz tud-e kapaszkodni.
süti beállítások módosítása