A Garia nevű dán, luxus golfautókat gyártó cég a napokban összefogott a Mansory – járműveket személyre szabó – tuninggyárral, hogy létrehozzák a szenzációs Garia Mansory Editiont.

 
A manapság rendkívül divatos, úgynevezett szénszálas technológiával készült panelekből összeállított, a szuperautók által ihletett külső dizájnnal rendelkező golfautóról elsőre tényleg a luxus jut az eszünkbe.

 

A szénszálakkal elsősorban amúgy az autó első részét borító paneleket, az oldalsó lépcsőket, valamint a hátsó lökhárítót vonták be, míg a kabin padlózata indiai tikfából készült. A teljesen egyedi dizájn lámpák, a légelterelők, s a rácsos lökhárítók teszik igazán spécivé a golfautót, melyről a Garia cég így nyilatkozott: „Amikor ezt a Garia-modellt csináltuk, úgy álltunk neki, hogy a világ legjobb golfautóját készítjük el, s természetesen ebben nagyon nagy segítségünkre volt az autóipar egyik legnevesebb tuningcége.”
 
 
Kourosh Mansory, a Mansory Design tulajdonosa is megszólalt az ügyben: „A Mansorynál mindig is imádtuk a luxusautókat, így teljesen egyértelmű volt, hogy a Garia beleillik a portfóliónkba. A golfautókat gyártó cég ugyanis a legmagasabb technikai újításokkal dolgozik, így a mi gyártási folyamatainkkal összefogva a legtökéletesebb, s legértékesebb alapanyagok kerültek a golfautójukba.”
A Garia Mansory Edition kisautót amúgy éppen ugyanabban a gyárban készítik, mint ahol a Porsche Boxster illetve Cayman modelleket is gyártják.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr573240869

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Garia-Mansory összefogás: Luxus golfautó 2011.09.21. 17:15:01

A manapság rendkívül divatos, úgynevezett szénszálas technológiával készült panelekből összeállított, a szuperautók által ihletett külső dizájnnal rendelkező golfautóról elsőre tényleg a luxus jut az eszün...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása