A Golf Magazine, még éppen azelőtt kapta el Samuel L. Jacksont – akinek a filmjeiből összesen több, mint 4 milliárd dollár bevétele származik -, hogy az „Ann and George Lopez Celebrity Golf Classic” elnevezésű versenyen színre lépett volna. Az alábbiakban a Los Angeles-i Lakeside Golf Clubban készült interjút olvashatják.

 
Sam, milyen számokért üt a mai napon?

 


A mai nap száma a 4:45. Ugyanis időre kell odaérnem valahova.
 
A legtöbb karaktere temperamentumos figura a filmvásznon. Mi húzza fel a golfpályán? Milyen helyzetekben idézi az elhíresült „Ezekiel 25:17”-et, ahogyan anno a Ponyvaregényben tette?

A lassú helyzetekben. Három olyan játékossal akarok ütni, akik fairwayeket és greeneket ütnek. Intézzük el az egész menetet 3 órán belül. Soha nem játszom ötórás partikat.
 
Mi a kedvenc golfos filmje?

A „Dead Solid Perfect”. Bár nem olyan jó film, de emiatt kezdtem anno golfozni.
 
Kivel játszik a legszívesebben együtt?

Imádok Donnal (Don Cheadle), vagy George-dzsal (George Lopez) golfozni. Jól elütjük az időt, nagyokat nevetünk, s közben kisegítjük egymást. /Közben a torna házigazdája, George Lopez közbeszól/ Sammel kapcsolatosan hadd adjak egy jó tanácsot: Soha ne kérj tőle autógrammot „legyen szíves” nélkül. Utálja, ha az emberek mellőzik az udvarias formulát. Egyszerűen megőrjíti. Egyből elkezdi a híres lassan megfordulós alakítását.
 
Igen az megvan. Sam, legyen oly szíves és mesélje el a legnagyobb golfsikerét.

Nos, egyszer ütöttem életemben egy ütésből lyukat, de az persze véletlen volt. Aztán volt, hogy egy 3-as fával ütöttem a par-5-ös 15-ös lyuknál az Augusta pályáján, aztán eagle-lel fejeztem be a részt. Ezzel szinte egyből par alatt a mennybe szálltam. Ezt nagyszerű sikerként könyveltem el az életemben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr43220672

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása