Golf programok iOS-re

2011.06.02. 15:43

Szerző: golfdroid

Címkék: apple golf android ios wp7

Vajon milyen programokat kínál az Apple a golfozók számára?

A telekommunikációs ipar óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt évek során. Évekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy valaki e-maileket, híreket olvas a telefonján. Mára ez jelentősen megváltozott. Köszönhető ez többek között hazánkban is a két legnépszerűbb mobil operációs rendszernek, mint a Google féle Android és az Apple által fejlesztett iOS. Először az iOS-re írt golf programokat fogjuk elemezni, de hamarosan jön majd az Andoid és a WP7 is.

 

Az iOS-re elérhető golf programok három fő csoportba sorolhatók. Az első és legjelentősebb csoport a golffal kapcsolatos játékok. Egy ilyen golfos blogban  ezekkel a programokkal most nem foglalkoznék, hiszen aki golfozik, az a golfpályán golfozik és nem a telefonján. A második nagy csoportba a golf hírekkel foglalkozó programok tartoznak. A két legnagyobb golf versenysorozat a PGA Tour és a European Tour programjai a legszínvonalasabbak.

A PGA Tour alkalmazásában aktuális versenyeredményeket, tee time-okat tudunk folyamatosan követni. Lehetőség van az egész éves versenynaptár megtekintésére is, de a PGA Touron induló összes játékos „adatlapja” is elérhető.

A program látványos része, hogy a versenyekről készült összefoglaló videókat is megnézhetjük, a minőség kifogástalan, egyszóval a program kifejezetten ajánlott azok számára, akik naprakész információkat szeretnének megtudni a PGA Tourról a mobiljuk segítségével.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A European Tour program a versenyinformációk tekintetében ugyanazt a magas színvonalat nyújtja, mint a PGA Tour. A videók itt is a legprofibb minőséget kínálják, egyszóval az European Tour is ajánlott program.

A harmadik és egyben legérdekesebb program csoport a golfozók számára az úgynevezett „scorecard” programok.

Ezen programokkal vezethetünk egy virtuális scorekártyát, mely állandóan nálunk lehet. A Golf ScoreCard nevü alkalmazás az egyik legjobban használható alkalmazás, azon ingyenes programok közül, melyek elérhetők az AppStoreból. A programban lehetőség van több eredmény eltárolására is, valamint választható, hogy kilenc vagy tizennyolc lyukat számoljon a program. A legfontosabb, hogy a játékpartner eredményét is eltárolhatjuk. A program egyszerű, de ezért nagyszerű. Nincsenek benne grafikonok, meg elemzések, azt tudja, amit kell.

 

A The GolfScoreCard program a fenti alkalmazás egyszerűsített változata szebb grafikai megjelenéssel. Itt nincs lehetőség múlt béli eredmények visszanézésére és a program csak vízszintesen működik, ám megjelenése olyan, mintha egy igazi scorekártya lenne előttünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elmondható, hogy a golfozó Apple felhasználók igen elkényeztetett helyzetben vannak, hiszen több száz profi golfprogram közül válogathatnak, szóval golfozók irány az AppStore!

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr462951732

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Golf programok iOS-re 2011.06.02. 16:12:46

I found your entry interesting do I've added a Trackback to it on my weblog :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása