Szerelem a legfölsőbb szinteken, már a golfpályán is. Vajon Alekosz tud úgy golfozni, ahogy csajozni?

Az RTL KLUB nézői vasárnap este megismerkedhettek a golf sporttal Alekosznak köszönhetően. Ez a mondat majdnem helyes, egy esetben nem, ha a tévénéző maga is golfozik. Sajnos olyan sokan nincsenek, mert mindössze pár ezren golfoznak Magyarországon.

 

Alekosz a Szerelem a legfölsőbb szinteken vasárnapi adásában golfozni hívta Barbarát és Magdit, a helyszín a Budapest Highland Golf Club & Academy volt. Alekosz először elmagyarázta a hölgyeknek, hogy a golfpályán a fű magassága és minősége változó, kezdőként ennél mélyebb ismeretekre szerintem sincs szükség.

A nagy meleg hatására gyorsan ittak is egy frissítő koktélt, ekkor azt hittem, hogy nem is fognak ütőt a kezükbe. A koktél megtette a hatását Alekosz ugyanis igen szakszerűen kezdte beavatni a golf rejtelmeibe Barbarát és Magdit. Alekosz mesélt a swingről magyarul a lendítésről, arról, hogy hány ütővel játszik egy profi, szóval információból nem volt hiány. Egy dolog azonban kimaradt, hogy hogyan is kell a golfot játszani. A játék lényegét sajnos nem tudtuk meg Alekosztól, talán bele sem fért volna a műsoridőbe.

Végül elfogyott a hűsítő koktél, így kénytelenek voltak a fűre lépni, illetve csak majdnem, mert a szegény hölgyeknek bizony nem szóltak, hogy golfozás lesz, így mindketten magas sarkú cipőben jöttek. Golfcipő hiányában így Barbara mezítláb próbálkozott, míg Magdi magas sarkúban.

A golffal való ismerkedés legborzasztóbb eleme számomra az volt, amikor Alekosz azt mondta, hogy itt nem kell „leszúrót” használni. A golfozóknak mondanám leszúró = tee.

Innentől az olvasó is kitalálhatja, hogy sem Barbarából sem Magdiból, sőt még Alekoszból sem lett egy Tiger Woods, de legalább egy jót „kapáltak” a napsütésben.

Ez a műsor viszont nem is erről szól, de a magyar golfnak erről kéne szólnia. Arról, hogy minél többen ismerkednek meg a játékkal, arról, hogy a köztudatba bekerül a golf, mint sport. Ez a műsor kiváló alkalom volt erre, úgyhogy Alekosz gyere golfozni, mert a magyar golfnak szüksége van rád!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr932926628

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Alekosz és a golf 2011.05.23. 18:09:16

I found your entry interesting do I've added a Trackback to it on my weblog :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baba jaga 2011.05.24. 12:43:43

Egy ilyen fazonra semmi szín alatt nincs szüksége se a golfnak, se másnak.
Elég nagy baj az, hogy feltűnhet egy országos televízióban.
Egyszerűen az üzenet, amit közvetít, elfogadhatatlan.
süti beállítások módosítása