Az amerikai profi focibajnokságban (NFL) szereplő Dallas Cowboys irányítója eddig háromszor próbálkozott az U.S. Opennel, ám 2012-ben nem lesz ott a kvalifikációs versenyen.

 
Tim Tebow volt ez első idén, aki feladta kedvenc hobbiját a munkája miatt, hiszen mint ismeretes a Denver Broncos játékosa sérülés miatt kihagyta az idei Pebble Beach-i versenyt. Tony Romo viszont ott volt a Pebble Beach-en Tiger Woods-szal az oldalán. Az amerikai futballjátékos most elmondta, hogy idén kihagyja a május 14-én megrendezésre kerülő helyi kvalifikációs tornát az Old American Golf Clubban. Bár a quarterback neve előzetesen ugyan ott szerepelt a versenyen induló játékosok listáján, Tony Romo ebben az évben úgy döntött, hogy nem próbálja meg a bejutást. Clarence E. Hill Jr., a Fort Worth Star-Telegram újságírója szerint helyes döntés született.
 
Tony Romo a golfpályán
 
„Romo, több sporttársával egyetemben előszeretettel ragad golfütőt a fociszezonon kívül. Ez soha nem befolyásolta a teljesítményét és soha semmilyen NFL-es eseményről nem mondott le másik kedvenc sportja miatt. Mindenki tudja, hogy Peyton Manning, Tom Brady, Drew Brees és Aaron Rodgers sem foglalkozik sokat a focival a szezon végeztével. Ettől függetlenül nekik ott van a bajnoki gyűrű az ujjukon, ez azonban Romónak még nem adatott meg a karrierje során. De éppen emiatt, egy idei újabb U.S. Open kvalifikációs verseny bizony rossz fényt vetne Romo, focihoz való hozzáállására. Azt persze nem szabad elfelejtenünk, hogy pár héttel ezelőtt az irányító apa lett, így lehet, hogy ezentúl a szabadidejét sem a greenek közelében képzeli el.” - nyilatkozta az újságíró. 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr964468290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása