Ollie Nuttnak, a Monterey Peninsula Foundation vezetőjének nem lenne könnyű dolga, ha hirtelen meg kéne mondania, mikor is volt utoljára ilyen nagy érdeklődés a Pebble Beach National Pro-Am előtt.

 
Woods már szinte bizonyos, hogy a Dallas Cowboys irányítójával, Tony Romoval kerül össze a pro-am tornán, bár a konkrét párosításokat csak a torna előtti kedden (jelene esetben február 7-én) jelentik be. Nutt már azt is elárulta, hogy a viadal szervezői hosszas tárgyalásokat folytattak a Denver Broncos játékosával, Tim Tebow-val is, s ha minden igaz, az NFL ifjú üdvöskéje is ütőt ragad a tornán vagy nem? A veterán New England-i Tom Brady is minden bizonnyal greenre lép, bár a Patriots idén is ott lesz a Super Bowlon, melyet éppen az AT&T Pebble Beach National Pro-Am előtti vasárnap rendeznek.
 
Tiger Woods és Tony Romo
 
Nutt még soha nem volt ilyen jó helyzetben, szinte alig győzik eladni a jegyeket a közelgő versenyre. „Most, hogy Tiger bejelentette, hogy biztosan ott lesz a pro-am-en, 35 %-kal megugrottak a jegyeladások. A szombati napra egészen biztosan az összes jegy el fog kelni.” Míg a tavalyi esztendőben Bill Murray vitte a prímet, idén minden bizonnyal Tiger és az NFL-irányítók lesznek a fő attrakciók. Nutt elmondása szerint Romo és Woods nagy örömmel játszanának párban, ám az, hogy Tebow esetleg csatlakozna a négyesükhöz, jelenleg nem tűnik túl valószínűnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr94022561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása