A quad elnevezésű járműveket eredetileg ATV-nek hívják, mely az „all-terrain-vehicles”, azaz magyarra fordítva körülbelül a „jármű minden terepre” kifejezésnek a rövidítése.

 
Hogy mi köze van ennek a bevezetőnek az Adidas legújabb golfcipőihz? 

 

Mindössze annyi, hogy a múlt héten piacra dobott legújabb Tour 360 ATV is hasonló céllal született meg, mindössze annyi eltéréssel, hogy itt az all-terrain-versatility, azaz a „minden terepre nyitott” kifejezés áll a címben. A Barclays-en bemutatott lábbeliket már többek között olyan profik is kipróbálták élesben, mint Sergio Garcia, vagy éppen Dustin Johnson.

 
Az új Tour 360-at úgy fejlesztették ki, hogy a legnedvesebb talajon is kiváló stabilitást biztosítson viselőjének, illetve remekül funkcionáljon a lejtőkön támaszkodva is. Egy ultra-rugalmas elülső rész, illetve egy speciális sarokrész teszi lehetővé a nehéz helyzetekben való – szó szerinti – helytállást. Ahogyan azt már több Adidas cipőnél megszokhattuk, itt is jelen van az úgynevezett „all-around wrap”, azaz a teljes lábfejet körülölelő technológia, valamint a Thintech névre elkeresztelt speciális betét is. Ami lényeges, hogy az előző modellekhez képest a legújabb Tour 360, 57 grammal könnyebbnek bizonyul, ráadásul a játékos lába 1.5 milliméterrel lejjebb helyezkedik el a cipőben.
 
Dustin Johnson a klasszikus fekete színben viselte a legújabb Adidas-golfcipőt, addig természetesen több más színösszeállításban is megvásárolhatjuk a Tour 360 ATV-t. Az ár előreláthatólag 190 $, azaz 38-40 ezer HUF körül mozog majd.  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr473226449

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Adidas Tour 360 ATV golfcipők 2011.09.14. 11:23:44

Hogy mi köze van ennek a bevezetőnek az Adidas legújabb golfcipőihez? A cikk a golfdroid.blog.hu oldalon folytatódik...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása