Dehogyisnem, sőt ellenkezőleg a kutyák ugyanolyan fontosak egy golfozónak, mint egy más embernek, sőt akad olyan klub is, melynek saját kutyája van.

Méghogy a kutyát sem érdekli a golf? Ez a kép szó szerint az ellenkezőjét bizonyítja,

Marcel Siemnek igen különös nézőközönsége akadt a 2004-es Majorca Openen.

 


Suzann Petersen 2007-es LPGA Longs Drugs Challenge aratott győzelme után Bogey-val a versenynek helyt adó Blackhawk Country Club kutyájával.

Nick Faldo egy jótékonysági versenyen Angliában, ahol egy vakvezető kutyákat kiképző alapítványnak segített.

Az amerikai Dustin Johnson otthonában játszik Max nevű kutyájával.

A dél-koreai Jiyai Shin és Poli nevű kutyája.

Tiger Woods vezette be a golfba, a mára már jelképévé vált tigrises ütővédőt, a 2011-es U.S. Open győztes Rory McIlroy viszont igazi kutyabarát, így az ő ütőit kutyák védik…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr673109246

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Méghogy a kutyát sem érdekli a golf? 2011.07.29. 12:10:42

Méghogy a kutyát sem érdekli a golf? Ez a kép szó szerint az ellenkezőjét bizonyítja, Marcel Siemnek igen különös nézőközönsége akadt a 2004-es Majorca Openen.

Trackback: BĹąnĂśsnek talĂĄltĂĄk Woods orvosĂĄt 2011.07.29. 12:09:55

SzerdĂĄn a bĂ­rĂłsĂĄg bĹąnĂśsnek mondta ki Dr. Anthony GaleĂĄt, aki illegĂĄlis doppingszereket, tĂśbbek kĂśzĂśtt emberi nĂśvekedĂŠsi hormont szĂĄllĂ­tott az EgyesĂźlt Államokba, ahol aztĂĄn tĂśrvĂŠnytelenĂźl kezelt profi atlĂŠtĂ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása