A Golf.com weboldal megemelheti kalapját Shane Bacon (CBS) előtt, aki egy kisebb összeállítást válogatott össze Michael Phelpsről. A csúcstartó olimpikon részt vesz majd a The Haney Project elnevezésű golfbemutatón.

Az első videóban is már természetesen maga Phelps látható, amint megmutatja puttingoló technikáját. A játék lényege, hogy meghatározott távolságra lévő labdákat egymás után be kell gurítani egy-egy lefektetett pohárba. A másfél méterre lévő állomásokba összesen tizenkét labdát kell elhelyezni, mindezt egy perc leforgása alatt. Haney első tanácsa tehát minden bizonnyal az lesz Phelps számára, hogy a golfban senkit nem hajt a tatár. A Touron már annyi ideje lesz egy-egy gurításra, amennyit csak akar.

A következő kis klipben Phelps immáron a gyepen lendít, a fű nagy bánatára. Haney itt is megpróbálja kijavítani a legendás úszó hibáit, több-kevesebb sikerrel.

Végül a harmadik videóban Phelps kifejti, hogy miként ismerkedett meg a golffal és miért űzi ezt a sportágat. Hank Haney tréningjén a Londonban négy aranyérmet szerző Phelps, abszolút közönség kedvenc lehet, ezzel népszerűsítve az edző turnéját.

Azt már tudjuk, hogy a 27 éves úszó kiváló atléta, ám a világ leglassabb sportjában vajon kamatoztatni tudja-e kiváló képességeit? A lényeg: Isten hozott Michael a nyugdíjas éveidben.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr914714412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása