A SportsBettingOnline.ag nevű, sportfogadással foglalkozó karibi weboldal ezennel minden Adam Scott-rajongónak visszaszolgáltatja a pénzét. Bár 45/1-hez volt az odds, a történelmi bukás meghatotta az együttérző vezetőket.

„A legnagyobb favoritok, mint példának okáért Tiger Woods elbuktak a végjátékban, így akik rájuk fogadtak, nem nyertek semmit. Ettől függetlenül jó napot zárt a fogadóiroda. Azokra is gondolnunk kellett azonban, akik Adam Scottra tettek pénzt.” – Mondta Dave Johnson, a SportsBettingOnline.ag oldal vezetője. „Kötelességünknek érezzük, hogy visszaszolgáltassuk azokat az összegeket, amelyeket Adam Scott győzelmére tettek fel a rajongók. Ilyen történelmi összeomlás után el tudjuk képzelni, hogy a játékos mellett a rajongók milyen szörnyű állapotban lehettek.”

12-júli-31-adam scott.jpg

Adam Scott egyik kihagyott ütése az idei British Openen

Érdekesség amúgy, hogy rövid időn belül másodszor él ezzel a különös jótékony lehetőségével a SportsBettingOnline cég, hiszen nemrég szintén, amolyan elnézésképpen, visszaküldték a pórul járt fogadók pénzösszegeit. Nyilván sokan kitalálták már, az év egyik legnagyobb sportszenzációjáról van szó, mégpedig a júniusi Manny Pacquiao – Timothy Bradley bokszmérkőzésről. Aki látta az összecsapást, az pontosan tudja, hogy a fülöp-szigeteki öklöző végig jobbnak bizonyult ellenfelénél, ám a pontozás következtében végül amerikai kihívója emelhette magasba kezét. Akkor csalásról beszélt mindenki, ám ilyen magas nívójú tornát követően meglepő lenne, ha kiderülne: Adam Scott eladta győzelmét a British Openen.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr154688413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása