Vigyázat! Nagyon úgy tűnik, hogy egy golfütőből könnyen halálos fegyver válhat. Legalábbis a kaliforniai Angels Campben ez volt a helyzet, ahol egy incidenst követően letartóztatták a helyi gimnázium igazgatóhelyettesét.

 

638-RflAB.Em.4.jpgÉletveszélyes fegyver használata miatt letartóztattak egy férfit a Greenhorn Creek Golf Course-on. De ugyan egy golfpályán mi miatt támad rá az egyik ember a másikra a golfütőjével? A Sacramento Bee munkatársa, David Ruiz szerint ismét felszínre tört a vita a túl lassú játékról. A gyanúsított, bizonyos Robert E. Rappleye meglehetősen rosszul viselte egy golfozó csoport lassú tempóját a 18. lyuknál – áll a sajtó közleményében. Egy házaspár végül odament Rappleye-hoz, hogy kifejtsék és megvitassák a „súlyos” problémát. Szemtanúk szerint egyik pillanatról a másikra a férj dühbe gurult, bár ez nem csoda, hiszen állítólag Rappleye, nyomdafestéket nem tűrő hangot engedett meg magának a férfi feleségével szemben. A vita végül tettlegességig fajult, amikor Rappleye hirtelen a férj felé hajította golfütőjét. A férfi megpróbálta ugyan kivédeni a támadást, ám az ütő végül sérülést okozott. Rappleye ezek után másodszor is „lendített”, ezúttal ellenfele (ellensége?) hátát sebesítette meg. A hivatalos beszámoló szerint a férfi bal lapockáját találta el, ahol szintén könnyebb sérülést szenvedett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr794679446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása