Akár hisszük, akár nem, Justin Bieber és Tiger Woods között bizony több hasonlóság is akad. Kettő legalábbis biztosan. Az egyik, hogy mindketten szeretik a golfot, a másik pedig, hogy egyikük sem szívleli túlságosan a lesifotósokat.

A kanadai születésű 18 éves sztárénekes meglehetősen rosszul fogadta a minap a golfpályán bujkáló fotósokat. Justin Bieber a kaliforniai Calabasas Country Clubban ragadott golfütőt, ám az ifjú golfozó, szerencsétlenségére igen rossz napot fogott ki a greenen. Miután egyik ütése jócskán elkerülte a fairway-t, Bieber csak hosszas küzdelem árán tudta kiszabadítani labdáját a fűből. A frusztrált énekes ezután Twitter-oldalán magyarázkodott, természetesen elsősorban a paparazzókat hibáztatva. „Kedves fotósok…a golf egy kikapcsolódás, egy relaxációs sport…Nem kéne egy-egy meccs közben a fűben leskelődnötök a kameráitokkal. Várjátok ki, amíg befejezem a partit.” – Fakadt ki Bieber a fotósokra. „Koncentrálni fogok továbbra is. Visszatérek a pályára. Megpróbálom a dolgok pozitív oldalát meglátni. Csak egy kis tisztelet jól jönne.” – Folytatta a panaszkodást.

12-juni-30-bieber.jpg

Amúgy Tiger Woods óta jól tudjuk, ez bizony egy folyamat. Hinni kell a folyamatban. Maradj hű a folyamathoz. Aztán úgyis majort fogsz nyerni. Bieber esetében mondjuk reálisabb, ha a 90 ütés áttörését tűzi ki céljául. Aztán ha mindezzel megvagy, szólj Stevie Williamsnek, ő a fotósok elrendezésének specialistája. Az alábbi képeket talán éppen azok a fotósok készítették, akik meglehetősen felidegesítették Justin Biebert – bár Phil Mickelson nem járt sikerrel, ezek után most már tényleg el kéne gondolkodni azon, hogy betiltsák-e a kattintásokat a golfpályákon.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr854620972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása