A rendőrségi hírek szerint szombat este ittas vezetés gyanújával letartóztatták Mark Steinberget, a hétvégén diadalmaskodó Tiger Woods ügynökét.

 
A 44 éves Steinberget múlt hétvégén késő este egy ellenőrző ponton állították félre a rendőrök a Saw Mill River Roadon, Ardsley-ban (New York City-től 15 km-re található kertváros.) Az Ardsley Police Departmenttől David Fisher őrmester elmondta, hogy miután alkoholszagot éreztek, ellenőrizték Steinberget. A rendőrök beszámolója szerint az ügynök teljes mértékben együttműködött a vizsgálat során, ám a véralkoholszintje 0.19 %-os eredményt mutatott, amely több, mint a New Yorkban megengedett érték kétszerese. Steinberg a nyilvánosság felé meglehetősen érdekesen kommunikálta az esetet, a Bloomberg.com internetes oldalon egy e-mailből idéztek: „Ez egy egészségügyi probléma volt. Ez nem az, aminek elsőre tűnik.”
 
Tiger Woods és Mark Steinberg
 
Bár a Golf.com weboldalnak Fisher őrmester elmondta, hogy a letartóztatás alkohol túlzott fogyasztása miatt történt és a rendőrség semmilyen orvosi problémáról nem tud az eset kapcsán. „Egyszerűen megszondáztattuk és túl magas értéket mutatott a szerkezet. Nem volt semmiféle egészségügyi problémáról szó.” A sértett amúgy 1998 óta dolgozik együtt Tiger Woods-szal, ám olyan golfozóknak is az ügynöke, mint Matt Kuchar, vagy éppen Gary Woodland. A legújabb hírek szerint pedig Tiger unokahúga, Cheyenne Woods is alá tartozik már. 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr394571010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása