Idén nem csak a magasan szálló labdákkal kell számolnunk a TPC Sawgrass feletti légtérben. A televíziós közvetítések forradalmi áttörése a héten zajló Players Championshipen.

 
Ben McClung és Jose Buezas egészen érdekes találmánnyal rukkoltak elő a TPC Sawgrass pályán. Két darab távirányítású mini-helikopterrel érkeztek a versenyre, mely szerkezetekkel az NBC és a Golf Channel televíziós közvetítéseiket segítik. Tettüket azzal magyarázták, hogy így sokkal olcsóbban küldhetnek jobbnál jobb képeket az állomásokra, mintha egy igazi helikopteren ülne az operatőr egész álló nap. A szurkolók és a játékosok meglepődve konstatálták, hogy egy kis távirányítású helikopter repül el kedden a 18. lyuk felett. A meglehetősen halk jószág oda-vissza szárnyalt a lyukak között, majd szép lassan landolt a 18. tee fölötti dombocskán.
 
 
Jose Bluezas kifejtette, hogy a televíziós társaságok olyan képeket akartak, amelyeken a rajongók és a játékosok is látszanak a lyukak mellett. Ő és partnere, Ben McClung már tavaly június óta 2 órányi videó anyagot vettek fel a Stadium Course mind a 18 állomásáról, majd egy 20 perces kis összeállítást készítettek belőle. „Egy kicsit a figyelem középpontjába kerültünk ma.” – Mondta McClung. „De ez így sokkal praktikusabb, mint egy igazi nagy helikopter, ráadásul a dombokra le se lehetne szállni egy életnagyságú kisrepülővel.” 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr334505502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása