Miután Tiger Woods két kör után csomagolni kényszerült a Wells Fargo Championshipen, a Golf Magine legjobb 100 golfedzője megosztotta véleményét arról, hogy vajon nem lenne-e jobb véget vetni a játékos és Sean Foley közös munkájának.

 
„Tigernek régóta nem volt ilyen időszaka és ez bizony nagyon úgy tűnik, hogy a felek bukásához vezet majd.” – (Bryan Gathright, Oak Hills Country Club)
 
„Tiger meg fogja várni a 2013-as Masterst. Addigra kiderül, hogy beérik-e Foley munkája.” – (Ed Ibarguen, Duke University Golf Club)
 
 
„Sean remekül végzi a munkáját, ám most Tigeren a sor, hogy megmutassa, mire képes valójában.” – (Bruce Patterson, Butler National Golf Course)
 
„Tigernek nincs szüksége edzőre. Neki nem golfütőset kell játszania, hanem újra el kell kezdenie golfozni. Személy szerint nem gondolom, hogy a jelenlegi mozdulatsora beleillik a teste által megszabott keretekbe.” – (Chuck Evans, Gold Canyon Golf Resort)
 
„Foley egyszerűen nem jól végzi a munkáját. Hihetetlen belegondolni is, hogy hány győzelme lenne Woods-nak, ha a 2000-es szezonban nem változtat a majdnem tökéletes játékán.” – (Eric Johnson, Oakmont Country Club)
 
„A frusztráció készteti majd az újabb változtatásra.” (Jim Murphy, Sugar Creek Country Club)
 
„Woods továbbra sem javította ki a drive-ját és a vasakkal sem tudja jól kontrollálni a távolságot. A fő oka ezeknek az, hogy még mindig túl meredeken indítja az ütést.” – (Kip Puterbaugh, The Aviara Golf Academy)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr844502746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása