Tiger Woods ma visszatér Las Vegasba, ráadásul 10.000 $-ért bárki csatlakozhat hozzá. Nyugalom, ezúttal nem „olyan” éjszakázásról lesz szó.

 
Bár Tiger Woods Las Vegas-i hétvégéiről a bulvárfotósok és újságírók elég sokat tudnának mesélni, a ma esti Tiger’s Poker Night nevű eseményen hiába próbálnának leleplező anyagot gyűjteni a golfozóról. Az est házigazdája a Mandala Bay-ben természetesen Tiger Woods lesz, aki mellé bárki leülhet kártyázni, mindössze 10.000 $ lesz a beugró. A pókerverseny győztese végül egy exkluzív golfórát is kap ajándékba az egykori világelső vezényletével, melyben külön kitérnek majd a gurítások feltérképezésére.
 
 
Hogy miért négyes golfként van meghirdetve ez a kitérő a hétvégében, arról nem tudni, lehet, hogy a biztonsági emberekre gondoltak. A szombat este sem tűnik gyengének, hiszen a rocksztár Bon Jovi lép fel együttesével – a koncert bevételét természetesen, a hétvége többi programjához hasonlóan jótékonysági szervezetek megsegítésére ajánlják fel. Újabb kérdés persze, hogy kit érdekel manapság Bon Jovi, bár ha már megváltották a jegyüket a „The Tiger Jam Ultimate Rock & Roll Las Vegas Experience” nevű fergeteges buliba, akkor a koncertet sem érdemes kihagyni. A záró produkció talán a legjobb az egész kavalkádban, hiszen az örök klasszikus, Mc Hammer szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr664477969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása