A labdája szépen átrepült a víz fölött, Tiger Woods pedig ugyanúgy sétált vasárnap a Bay Hillen a 18. lyuk greenje felé, ahogyan tette azt az elmúlt két és fél évben. Egyetlen kivétellel… Így nem csoda, hogy a PGA Tour Shots of the week rovatába kiemelt szerepet kapott Woods a héten.

 

Az a hibátlan mosoly már nagyon rég nem ült ott az arcán. „Tiszta élvezet” – fogalmazott Woods, aki a hétvégén azzal hozta vissza magát a golf elitjébe, ami mindig is a legjellemzőbb volt rá – a siker. Két héttel furcsa sérülése után Tiger szinte még soha nem tűnt ilyen dominánsnak piros trikójában az Arnold Palmer Invitational torna zárónapján. Ez a győzelem jelentette első PGA Tour-elsőségét a hírhedt 2009-es szexbotránya óta, mely a sporttörténelem egyik legnagyobb mélyrepülését eredményezte. Ráadásul mindössze két héttel a Masters előtt, Woods talán minden eddiginél nagyobb eséllyel pályázhat Jack Nicklaus major-rekordjának megdöntésére. De ami a vasárnapot illeti – Woods 2-vel par alatti 70 ütéssel zárta a napot, így öt ponttal maga mögé utasította a második helyezett Graeme McDowellt. Tiger összesen 923 nap és 27 torna után emelhetett magasba ismét trófeát. Ahogyan lesétált a győztes putt után a greenről, Woods meglengette fekete sapkáját a rajongók előtt. „Azért nem olyan, mintha majort nyernék, de el kell mondanom, hogy hihetetlenül jó érzés.” – Nyilatkozta  Woods, akinek karrierjében 16. alkalommal fordult elő, hogy legalább öt ütéssel nyert tornát – Rory McIlroy, U.S. Openen aratott nyolcpontos sikere óta pedig ez volt a legnagyobb arányú siker a PGA Touron.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr434342975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása