A hírhedt dorali Blue Monster pályán a World Golf Championship trófeájával pózolni bizony nem akármilyen teljesítményről tanúskodik. Azonban hiába a győzelem, Justin Rose-nak azonban be kellett érnie egy mellékszereppel, erre a legékesebb bizonyíték, hogy az amerikai golfozó győzelme ellenére be sem került a PGA Tour Shots of the week eheti rovatába.
 
Az egyik legnagyobb show-t a fiatal No.1, Rory McIlroy produkálta, aki a záró napon nyolcütéses hátrányát mindössze egyre faragta le, ám ne gondoljuk, hogy az észak-ír golfozó lett volna a reflektorfényben. McIlroy, remek finise ellenére csak másodhegedűs lehetett Tiger Woods mögött, aki hatalmas meglepetésre 11 lyuk megtétele után lebicegett a pályáról, feladva a további küzdelmet. Állítólagos Achilles-sérülése miatt komolyan kétségessé vált az idei Masters szereplése. Bubba Watson is komoly eséllyel pályázott a vasárnapi „film” főszerepére, ám végül örülhetett, hogy a negatív karakterrel beérhette, hiszen először az első kilences szakaszon elveszítette háromütéses előnyét, majd a torna megnyeréséért is elhibázta a birdie puttot. Így Rose, 2-vel par alatti 70 pontos eredményével megnyerte a Cadillac Championshipet, ám a játéknap a hatalmas drámákról lesz emlékezetes. Sergio Garcia példának okáért háromszor ütött vízbe a par-4-es 3. szakaszon, mígnem 12 ütéssel zárta a szakaszt. Paul Casey ezzel szemben a 13. zászlónál egyetlen próbálkozásból lyukba juttatta a labdát és ezzel a versenyt ugyan nem nyerte meg, de az eheti Shots of the week rovat első helyét igen.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr954317438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása