Az utolsó fél órában akkorát fordult a világ Kyle Stanleyvel, hogy a végén mégis tragikus hős lett a legenda helyett. Így érthető, hogy a az eheti PGA Shots of the week rovat nem róla szól.

 

Kyle Stanley 71 lyukig olyan jól játszott a hétvégén, hogy a szakértők már-már nekiláttak a Tiger Woods-szal való összehasonlításoknak, ám végül Brandt Snedeker nyerte vasárnap a Farmers Insurance Opent egy egészen elképesztő rájátszásban. Snedeker magabiztosnak tűnő hétütéses hátrányba került az utolsó felvonás első felében, ám Stanley érthetetlen módon vízbe ütött, majd tripla-bogey-zott a 18. lyuknál. A rájátszás végül a második zászlónál dőlt végleg el, amikor Snedeker, kiköszörülve az 5-ös vassal bemutatott hibáját, parra mentette a körét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr563978052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása