Míg Dustin Johnson, Jason Day, s a legtöbb, TaylorMade által támogatott sztárjátékos büszkén villogtatja legújabb hófehér driverét, Rickie Fowler narancsszínben pompázik. Mégis, van egy ember a pályán, aki még őket is lekörözi.

 
Bubba Watson soha nem volt egyszerű figura – legújabb Ping G20-as driverével pedig – finoman fogalmazva is – nyomatékosítja állításunkat. Ám a rózsaszín fenevad nem csak Watson igényeit elégíti ki, hiszen a játékos, minden egyes pink elütés után adakozik a „Bubba and Friends Drive to a Million” elnevezésű alapítványnak. A tavalyi évben emlékezhetünk, 288 méteres (315 yard) átlag elütéseivel Watson a Bubba Long becenevet kapta, idén pedig nemes egyszerűséggel ő lesz Pink Bubba Long. (A Golf Channel számításai szerint Watsonnak 483 darab, 274 méternél (300 yard) nagyobb elütése volt előző idényben.)   Az új PING G20 driver (rózsaszín kiszerelésben és True Temper Grafalloy Bi-Matrix nyéllel) pedig ott lesz Watsonnal minden lépésénél, persze elsősorban a tee-elütő területeken.
 
 
Bubba pedig lendíteni fog, mégpedig egészen addig, amíg el nem éri az 1 millió dolláros álomhatárt. Hogy hogyan is néz ki a számítási rendszer? A PING 300$-t adományoz az első 300 db, 274 méteres (300 yard) - vagy nagyobb – ütés után az idei szezonban. Így Bubba, jótékonysági számláján el szeretné érni az 1 millió $-t, melyhez a PING cég már 10.000$-t hozzá is biggyesztett.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr213907490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása