Hank Haney könyvet írt a Tiger Woods-szal eltöltött hat esztendő történéseiről. Az időszak éppen a golfozó legszebb éveit göngyölíti fel, majd a botrányos lecsúszással zárul.

 
Egyelőre ugyan semmilyen konkrét információ nincs a könyv konkrét tartalmáról, a „The Big Miss” című alkotás tavasszal kerülhet a boltokba. Haney elmondása szerint a könyvet alig lehet majd letenni: „Minden alkalommal Tigerről kérdeznek az emberek, hogy milyen volt vele együtt dolgozni. Úgy érzem, hogy hosszú időn át az első sorból élvezhettem a golftörténelem legfontosabb pillanatait, így a könyvben a karrierem szinte minden mozzanata szóba kerül majd. Persze elég sok dolog kifejezetten meglepő lehet majd az olvasó számára.” Haney 2004-ben, a Bay Hill Invitational tornán kezdte meg a közös munkát Tigerrel, mely egy hónappal a 2010-es Masters utánig tartott. Tiger Woods ekkor tért vissza hosszú kihagyás-, s magánéleti problémák után a pályára. Haney persze azonnal megkapta a kérdést, hogy vajon Tiger Woods-nak tetszeni fog-e a közeljövőben megjelenő könyv, ám az edző elmondása szerint, nagy botrányra azért nem kell számítania senkinek. „Ha elolvassa, nem hiszem, hogy bármi különösebben zavarhatná. Bárki, aki a kezébe veszi a könyvemet, érdekesnek fogja találni. Ez egy tisztességes, őszinte olvasmánynak készült. Hat évig voltam Tiger edzője, egy évben 110 napot töltöttünk együtt. Évente 30 napot voltam nála a házában. Elég sok mindent meg tudtam figyelni ennyi idő alatt.”

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr553532752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása