Óriási dilemma előtt áll Rory McIlroy. Az észak-írek legnagyobb reménysége még mindig nem döntötte el véglegesen, hogy mely ország színeit képviseli majd a 2016-os Riói Olimpiai Játékokon.

 
Két éve a 22 esztendős játékos még úgy nyilatkozott, hogy a Nagy-Britanniához tartozó Észak-Írországot képviseli majd a 2016-os Olimpián, melyen újra a programban szerepel a golf. Ám a rajongók nagy része nem igazán tudják hova tenni ifjú kedvencük mondatait, hiszen ők úgy érzik: McIlroynak Írország zászlaja alatt kell majd bevonulnia a stadionba.
 
 
Az U.S. Open bajnoka azonban tovább váratja híveit: „Valójában, ha belegondolunk, bármit is mondok, azzal valakit így is-úgy is felidegesítek. Így egyelőre még nem is tudok semmi biztosat mondani, s addig nem is fogok erről nyilatkozni, amíg nem született végleges döntés a fejemben.” (Amennyiben egy bizonyos dátumig McIlroy benne lesz a világ legjobb 15 golfozójában, úgy garantált helye lesz az Olimpiára utazó 60 fős golfozó elitnek.) Egy kis háttér információval amúgy Niall Stanage tavalyi New York Times-cikke is szolgálhat a téma kapcsán. Itt megtaláljuk „Az észak-ír McIlroy átlépi a határokat” (Northern Ireland’s McIlroy Transcends Boundaries) című írást. 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr493523741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása