K.J. Choi és David Toms egyenlő ütésszámmal álltak az idei Players Championship utolsó játéknapja után, így következett a rájátszás, ahol végül a dél-koreai játékos győzött. Ám David Toms így is bekerült a PGA Tour Shot of 2011 rovatába.

 
Az idei Players Championship legnagyobb híre azonban minden bizonnyal Tiger Woods korai búcsúja, hiszen a sérüléssel bajlódó sztár, az első 9 lyuk során 42-szer lendített, majd a fájdalmai (pocsék kezdése?), miatt feladta a küzdelmet. Ahogy azonban teltek a napok, s múltak a fordulók, egyre világosabbá vált, hogy a 44 éves, 75. kiemelt David Toms, s a világranglista 34- helyén álló, a „Tank” becenévre hallgató K.J. Choi kezében lesz a döntés. A koreai végül parral végezte ki a rájátszás első lyukát, míg Toms háromszor is puttolni kényszerült.
A rájátszás előtt azonban David Toms mesébe illően játszotta meg a 18. lyukat és harcolta ki playoffot...
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr203458580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása