Az amerikai golfozó karrierje során már kétszer állhatott fel a dobogóra PGA Tour versenyen. Idén sem szerzett győzelmet, ám második helyezéseit megduplázta és bekerült a PGA Tour Shot of 2011 rovatába is.

 
Steve Marino a Sony Open in Hawaii záró fordulójában a par5-ös 18.-as szakaszon egy jónak tűnő kezdőütést hajtott végre. Labdája nem landolt rossz hely, csak éppen egy igen nehéz pozicióból lehetett megütni. A labda ugyanis egy igen meredek bunker szélén a fairwayn volt. Az ütéshez Stevenek le kellett menni a bunkerbe és onnan kellett ütni. A golfozók jól tudják, hogy nincs annál nehezebb ütés, amikor a labda a lábunkhoz képest feljebb vagy lejjebb helyezkedik el. Steve Marinot azonban ez nem izgatta és kockáztatott. 3-as fával ütötte meg a labdát, mely fél méterrel volt magasabban, mint ahol ő állt…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr773458686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása