Az ausztrál golfozó soha nem nyert még PGA Tour versenyt, ám a Waste Management Phoenix Open második fordulójában volt egy olyan ütése, amivel bekerült a PGA Tour Shot of 2011 rovatába.


Fagyosan indult a 2011-es Phoenix Open, hiszen a sivatagban 7 Celsius fokig sem kúszott fel a hőmérséklet, ez szinte az összes játékost zavarta. Phil Mickelson volt talán az egyetlen, akit nem zavart a hideg és rövid ujjú pólóban játszott, partnere Bill Haas így nyilatkozott februárban: „Nem tudom, hogy csinálta, hiszen kifejezetten fagyos volt az idő odakint.”  Jarrod Lyle lehetett talán a másik játékos, akit nem zavart a hideg idő. Az ausztrál golfozó egészen egyszerűen nem csinált semmit a második játéknapon, csak odaállt a TPS Scottsdale pálya par3-as 16-os szakaszához és elütötte a labdát, de nem akárhogy…


 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr23448210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása