Matt Kuchar és Gary Woodland megnyerte a világkupát, ám Woodland a PGA Shots of the Week rovatába is bekerült 4 társával együtt.

 
A múlt hét legjelentősebb golfeseménye a Hainan-szigeten rendezett Világbajnokság volt, az amerikaiak 11 éve tartó negatív sorozatnak vetett véget, miután a duó 5-tel par alatti 67-et ütött a Világkupa vasárnapi zárónapján. Az angolok csapata, azaz Ian Poulter és Justin Rose voltak a legeredményesebbek a zárónapon, ám 63 pontjuk csak holtversenyben a második helyre volt elegendő. Az ezüstön amúgy a németekkel osztoztak, Martin Kaymer és Alex Cejka vasárnap 69-cel zártak. Az írek képviseletében Rory McIlroy és Graeme McDowell két ütéselőnnyel érkeztek meg a hétvége második fordulójához, ahol azonban csak parra, 72 ütésre tudták hozni a kört. Nekik a negyedik helyen kellett osztozniuk az ausztrál-, a holland-, valamint a skót együttessel.
A hét öt legjobb ütése rovatba Justin Rose, Gary Woodland, Martin Laird, Robert-Jan Derksen és Rory McIlroy kerültek be, természetesen fantasztikus ütésekkel…
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr833421934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása