Ha Aaron Baddeley, Presidents Cupon történő „kivégzéséből” nem lett volna egyértelmű, hogy Tiger Woods visszatért a legjobbak közé, új szerződései minden bizonnyal nyomatékosítják a tényt.

 
Az elmúlt hat hétben Woods kétszer is tollat ragadott az ütő helyett, s bővítette szponzorainak táborát. Először a Rolex céggel kötött megállapodást, mely egyezség okos döntésnek bizonyult. A hosszú idő után aláírt első komolyabb szerződés arról tett tanúbizonyságot, hogy a golfozó sztárral még a világ legnagyobb, legdrágább, legjobb márkái is komolyan számolnak. Most újabb taggal bővült a lista, hiszen a floridai Fuse Science-gyár is beszállt a versenybe. Az étrendeket, táplálkozást kutató és fejlesztő cég nagyon jól jöhet Tigernek, hiszen hozzásegítheti belső egyensúlyának végső stabilizálásához. „Ez a cég nagyon izgalmas és meghatározó dolgokkal foglalkozik.” – Mondta Tiger Woods az USA Today telefoninterjújában. „Minél több házi kutatást végeztem a témakörben, annál inkább lenyűgözött a tevékenységük. Az emberek nagy része nem is gondolná, hogy milyen hasznos lehet számukra ez a megoldás – ne gondolják, hogy csak én alkalmazhatom. Sokan ugyanis nem szeretnek tablettákat szedni, ám ennek az új technológiának köszönhetően most elég, ha az ember a nyelve alá cseppent, s 90 másodperc elteltével már a szervezetben van a szer. Ez olyasvalami, ami nagyon fontos, megakadályozza a dehidratációt a golfpályán, amikor egész nap a tűző napsütésben kell lennünk.” Tiger természetesen a táskáján is hordani fogja a Fuse Science-logót, kezdve a következő hónapban kezdődő Chevron World Challenge-tornával. 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1003413070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása