A tökéletes bokszoló olyan gyors mint a váltósúly bajnoka, Manny Pacquiao, ellenben olyan erőset üt mint a nehézsúly királya, Wladimir Klitschko. A golfütő-készítők is ehhez próbálják tartani magukat, amikor a driverekre kerül sor.

 
A legjobb driver ugyanis pehelykönnyű és még az átlagos játékos is jól tudja kezelni, azonban az ütése halálos. A Cleveland Golf most azokra gondolt legújabb CB Black driver-ütőjével, akiknek ütősebessége kisebb, mint 100 mérföld/óra. A CG Black ütőfeje egyedi aerodinamikai formavilágot kapott, mely nagyon könnyen siklik a levegőben.
 
 
A korona ezúttal sokkal élesebb szögben dől lefelé a hátsó ütőrészben, mint a tavalyi Launcher Ultralight driverekben. Nate Radcliffe, a Cleveland egyik vezetője szerint a korona formavilága úgy lett kialakítva, hogy a lendítés utolsó, lefele irányuló szakaszában sokkal kevésbé húz félre, így az ütőfej sokkal jobban gyorsul az elütés előtt. Ugyanakkor a 460-cc, a valaha volt legkönnyebb és legvékonyabb arcrész, melyet a Cleveland Golf kifejlesztett. Radcliffe elmondása szerint az ütő arca kifejezetten elvékonyodik a széleken, így még több súlytól tudtak megszabadulni. A „sweetspotot” ugyanakkor kiszélesítették. Az ütőhöz adjuk hozzá a manapság fele olyan könnyű Golf Pride-markolatot, és egy Miyazaki C. Kua Gold „special edition” rudat, s már mehet is az ütőnk a mérlegre. „ Olyan ütő született meg, amely gyorsasága lenyűgöző, mégis hihetetlenül könnyű vele ütni.” – Tette hozzá Radcliffe.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr313357945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása