Andre Agassi, Boris Becker, Ivan Lendl, Pete Sampras és Rafael Nadal a felsorolt teniszezők együtt összesen 46(!) Grand Slam győzelmet tudnak felmutatni és mindannyian golfoznak.

A jelenleg 10 Grand Slam győzelemnél járó Rafael Nadal rendelkezik a legrosszabb handicappel a fenti listából. Igaz a spanyol teniszező az utóbbi két évben a handicapjét 9-ről 7-re javította. A golfozók tudják, milyen kemény munka van egy ilyen teljesítmény mögött. Különösen akkor, ha valaki közben négy Grand Slam tornát is nyer, úgy „by the way”. 
 
A német Boris Becker 6 Grand Slam győzelemmel rendelkezik. A véletlennek vagy a tudatosságnak köszönhetően a handicapje is 6.
 
 
A két amerikai teniszező Andre Agassi és Pete Sampras legendás teniszmérkőzéseket vívott egymás ellen egész 1990-től 2002-ig. Sampras összesen négyszer győzte le amerikai ellenfelét Gran Slam döntőben, míg Agassi csak az 1995-ös US Open döntőt tudta megnyerni. Valószínűleg hasonló izgalmat hozna egy Andre Agassi Pete Sampras match play golfverseny is, hiszen mindkét teniszező 3-as handicappel rendelkezik.
 
 
Az egykori Csehszlovákiában született teniszező Ivan Lendl ott folytatta a golfozást, ahol a teniszt abbahagyta. Azaz a csúcson. Profikat megszégyenítő a 0-s handicapje. Így nem csoda, hogy Lendltől már a golfpályán is ugyanúgy félnek az ellenfelek, mint a teniszpályán.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr713273947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása