A Yani Tseng „Világverő Tour” elnevezésű sikersorozat egy újabb állomásához érkezett – s ezzel természetesen újabb diadal is hozzáírható a szenzációs karrierhez.

 
A világ legjobb női golfozója újabb akadályt vett sikerrel – ezúttal a Kínában rendezett Suzhou Ladies Openen szerezte meg az első helyet, mely diadallal a tajvani leányzó immáron idei 11. tornagyőzelménél tart. Tseng a Ladies European Tour-állomás utolsó fordulóját háromütéses előnnyel kezdhette meg, majd a biztonság kedvéért egy könnyed 66 ütéses elképesztő eredménnyel zárta. A háromütéses előny hétre dagadt a végére, a második helyen a svéd Pernilla Lindberg ért célba.
 
 
„Nagyon izgalmas volt a mai nap számomra.” – Nyilatkozta a győzelem után Tseng. „Sikerült egy nagyon következetes napot produkálnom. Rendkívül türelmes voltam magammal szemben és a sok jó puttolás végül szép parokat eredményezett számomra. Büszke vagyok a vasárnapi teljesítményemre is, amikor 6-tal sikerült par alát vinnem a záró fordulót, s bogey-k nélkül fejeztem be a játéknapot.” A 22 éves Yani Tseng, karrierje harmincadik győzelméhez ért, elmúlt négy tornájából pedig háromszor emelhette magasba a trófeát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr173345523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása