Egy kaliforniai férfit azért vettek őrizetbe a múlt héten, mert Tiger Woods-ot megdobta egy hot doggal. Pedig ő csak valami „hősies, bátor dolgot” akart végrehajtani.

 
A petalumai Brandon Kelly, a Santa Rosa Press Democrat újságnak tett keddi nyilatkozata alapján, bármily meglepő, de Tiger Woods rajongója. Miután azonban megnézte a „Drive” (itthon: Drive – Gázt) című filmet Ryan Gosling főszereplésével, egyszerűen nem tudott szabadulni a gondolattól, hogy hasonlóan az autós kaszkadőrhöz, ő is tegyen valamilyen hőstettet. „A Drive című mozifilm inspirált arra, hogy megdobjam Tiger Woods-ot egy hot doggal.” – Mondta Kelly. „Amint véget ért a film, azt gondoltam, hogy valamiféle maradandó hőstettet kell végrehajtanom. Egy hot dogot kell a greenre dobnom Tiger elé a hétvégén.” A Santa Clara-i sheriff irodájából megerősítették a hírt, mely szerint valóban a 31 esztendős Brandon Kelly dobta az említett ételt a golfpályára. A rend megzavarásáért vették őrizetbe, s helyezték letartóztatás alá vasárnap, miután a hivatalos közlemény szerint, a golfozó nevét kiáltva, felé hajított egy hot dogotot a San Martinban tartott Frys.com Openen. „Amikor felnéztem, a hot dog már a levegőben volt.” – Nyilatkozta Woods. „A zsömlék pedig teljesen szétestek.” A játékos amúgy egy birdie putt-kísérletet hagyott félbe az eset miatt, s az 5,5-méteres gurítást szépen el is hibázta az incidenst követően. Pedig Kelly vasárnap reggel még egy fotót is feltett facebook-oldalára, melyen kezében a közveszélyes hot dog volt látható. Most minden bizonnyal pénzbüntetés és közmunka lesz a jutalma.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr323302668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása