Tom Watsontól elnézést kérnek, ám a Golf.com weboldal új hőst talált magának: az angol Bill Light a minap ünnepelte 100. születésnapját, s természetesen az alkalomhoz illően egy golfpartit is lejátszott. A Daily Mail (UK) információi:

 
Érett kora ellenére Bill, aki állítása szerint az országban több, mint száz pályát próbált már ki, tiszteletre méltó 24-es hendikeppel rendelkezik. A születésnapján az unokájával, Markkal léptek a zöld gyepre, hogy összemérjék erejüket a helyi pályán.

 

Aki pedig az ifjú golfozóra fogadott, az bizony veszített, hiszen Bill nagypapa elhibázott putt nélkül nyerte meg a partit. A Mail riportja szerint Light kiváló formája ugyan már nem a régi, ám még mindig lendülettel járja be a pályát. 120 yardra üti el a labdát – 150 yarddal kevesebbre, mint fénykorában – ám a rövid játéka még mindig élményszámba megy. A nyugdíjazott építő 72 éve él házasságban 95 esztendős feleségével, Mabellel, akitől három gyermeke született. Hat unokára, hét dédunokára, s öt ükunokára lehet ezen túl büszke a golfozó nagypapa. Bill elmondta: „A barátom Ted West egy héten kétszer is elhoz ide, s lejátszunk egy kilenclyukas partit. Annyi lyukat játszom meg, amennyit csak tudok – a hátam már kezd közbeszólni a nagyobb igénybevételek során. De a születésnapomon természetesen ütőt ragadtam, hogy Markkal lejátsszuk a partinkat.” És, hogy mi a hosszú élet kulcsa? Egy pohárka vörösbor, s egy kevés whisky. Természetesen naponta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr173223278

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 100 évesen is üt az angol golfnagypapa 2011.09.13. 12:43:48

Érett kora ellenére Bill, aki állítása szerint az országban több, mint száz pályát próbált már ki, tiszteletre méltó 24-es hendikeppel rendelkezik. A születésnapján az unokájával, Markkal léptek a zöld gyepre...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása