A Bang & Olufsen cég kiadta legújabb sztereó fülhallgatóját, az EarSet 3i-t, mely tudatosan az iPhone-ok, az iPadek, s az iPodok számára lett kifejlesztve.

 

A Bang & Olufsen elmondása szerint, az EarSet 3i, a legújabb generációs Apple termékek figyelembevételével készült el. A használata, s különböző funkciói jóformán az Apple-család készülékeire alapoznak, s példának okáért már az elődhöz-, az EarSet 3-hoz képest is megannyi új lehetőséget kínál tulajdonosa számára. Ez a zsinóros sztereó fülhallgató beépített mikrofont-, s egy négypólusú mini jacket is tartalmaz, míg külső dizájnját úgy alakították ki, hogy mindenki kényelmesen be tudja helyezni a fülébe - különösebb kompromisszumok nélkül.

 

  

Az EarSet 3i amúgy csiszolt alumíniumból készült, melyre egy finom gumiréteget húztak, elsősorban a kezelhetőség-, s a komfortérzet miatt. Az Anders Hermansen tervei alapján készült Bang & Olufsen fülhallgatót az iPodok, iPhone-ok, s az iPadek szerelmesei a cég weboldaláról rendelhetik meg, illetve hamarosan a B&O üzleteiben egyaránt beszerezhetőek lesznek. Az árról még közelebbi információt nem tudni, az azonban bizonyos, hogy valahova a 250 dolláros (46000 HUF) árkategória fölé lőhetjük be – ennyibe kerül ugyanis a sima EarSet 3.

Hogy van-e értelme ennyi pénzt kiadni egy fülhallgatóért, persze hiszen „ciki” a gyári fülest használni egy iPhonehoz. Az egy másik kérdés, hogy hány felhasználó érzékeli a különbséget fülhallgató és fülhallgató között.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr522961322

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mivel hallgassunk zenét a golfpályán? 2011.06.06. 12:46:39

I found your entry interesting do I've added a Trackback to it on my weblog :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mojoking77 2011.06.07. 17:07:17

Hello.
Csak egy par megjegyzes:

-Nem ciki, egyszeruen gyenge minosegu az Ipod sajat fulese, raadasul egy ido utan kenyeletlen

-"mindenki kényelmesen be tudja helyezni a fülébe - különösebb kompromisszumok nélkül" -Szemuvegesek hatranyban?

-"hány felhasználó érzékeli a különbséget fülhallgató és fülhallgató között." Gyakorlatilag mindenki, aki meg nem tette teljesen tonkre a hallasat. Mas kerdes, hogy sokan nem foglalkoznak vele, vagy egyszeruen dragalljak a normalis minosegut. Nem feltetlenul kell B&O, van sok egyeb mar fele ennyiert is.
Amugy, ha ennyire nem ert hozza a szerzo, miert kellett blogot irni rola?

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe n. 2011.06.07. 19:37:55

faszfej a postoló
majd ha kipróbáltál egy drágább fülest akkor nyilatkozz.

Bornyitó 2011.06.07. 19:43:46

ez is ugyanúgy eltörik fél év alatt. télleg szar cikk

golfdroid · http://golfdroid.blog.hu 2011.06.07. 19:44:04

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe n.:
Finomabb stílusban, ha kérhetem.
Mondtam én, hogy az egyik füles szar vagy, hogy a másik jó?
A kérdés az, hogy hány ember érzékeli ezt? Vagy csak megveszi a fülest, mert drága.
süti beállítások módosítása