Best of Playboy Kupa 2010

2011.08.29. 15:47

Szerző: golfdroid

Címkék: playboy golf playboy kupa

A Highlandon idén is megrendezik a Playboy Kupát. A tavalyi versenyen a Golf & Prime kamerája eddig soha nem látott szexis golfpillanatokat rögzített. Egy kis múltidézés a hétvégi verseny előtt!

A Highlandon minden esztendőben megjelennek az ország legszebb és legszexisebb hölgyei, hogy néhány nappal a Playmate választás előtt megfürödjenek a férfi golfozók tekintetében.

A hagyományos golfversenynek nehezen, de a férfiak számára szemkápráztató örömjátéknak joggal nevezhető kilenc szakaszos gyaloglás és ütés legizgalmasabb pillanatai a greenen játszódtak, ahol minden flightban minden második gurítást a playmatenak kellett végrehajtania.
Az eredményes játék esélyét néhány, csodálatos idommal megáldott hölgy ugyan eleve elvette a férfiaktól, de ezen senki nem bánkódott.
Most pedig jöjjenek a legjobb felvételek a tavalyi Playboy Kupáról, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr233188335

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Best of Playboy Kupa 2010 2011.08.29. 16:01:30

A hagyomĂĄnyos golfversenynek nehezen, de a fĂŠrfiak szĂĄmĂĄra szemkĂĄprĂĄztatĂł ĂśrĂśmjĂĄtĂŠknak joggal nevezhető kilenc szakaszos gyaloglĂĄs ĂŠs ĂźtĂŠs legizgalmasabb pillanatai a greenen jĂĄtszĂłdtak, ahol minden flightban minden mĂĄsodik gurĂ­tĂ..…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezekallatok 2011.08.30. 10:00:12

plázacicák, de jó hangulatú lehet egy ilyen "verseny" :)

kerdesek05 2011.08.30. 11:32:46

legalább meztelenül, vagy bikiniben játszanának:)
süti beállítások módosítása