Bizony még Tiger Woods sem immunis a meglehetősen kedvezőtlen ingatlanpiaci helyzetre. Így lehet eljutni Kaliforniából Floridába, „veszteségesen”.

A Los Angeles Times beszámolója szerint elkelt Tiger Woods kaliforniai (Corona del Mar) háza, melyet egykoron 3 millió dollárért vásárolt. Igen ám, de a 2004 óta a világ egyik legjobb golfozójának tulajdonában lévő villa idén mindössze 2 217 875 dollárért kelt el, így mondhatjuk úgy is, hogy Woods háza végül veszteségesnek bizonyult. Ki gondolta volna? A városi stílusú épület egyik fénypontja a második emeleti nyitott nappali, mely a meseszép Santa Catalia Islandre néz. Jókora belmagasság, erkély, három hálószoba, ugyanennyi fürdő és 2000 négyzetméternyi élőtér.

12-aug-21-tiger-woods.jpg

Egy nagy szerencséje van szegény Tigernek, mégpedig az, hogy már csupán az idei golfbevétele – már ami a pályán összeütött dollárokat illeti – megközelíti az 5 millió $-t, így túl nagy félnivalója egyelőre nincs. És még most jön csak a PGA Tour rájátszása a Barclays-en. Tudjuk azt is, hogy a FedEx Cup győztese egyedül 10 millió $-t vihet haza. Persze azt ne gondoljuk, hogy Woods a híd alatt tölti álmatlan éjszakáit, hiszen a floridai Jupiter Islanden vett új háza mellett a telken teniszpálya, medence és természetesen egy gyakorló golfpálya is található.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr574723073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása